Activiteiten

Als school hebben wij jaarlijks diverse activiteiten op de planning staan. Uiteraard hebben wij aandacht voor en doen we mee aan de nationale feestdagen, zoals kerst en sinterklaas. Daarnaast organiseren wij, passend bij ons onderwijs, diverse leuke en interessante activiteiten voor leerlingen en ouders. Zo sluiten wij onze projectmiddag twee keer per jaar af met een grote projectafsluiting waarbij iedereen welkom is om de creatieve knutselwerken, maar ook toneel en dans van de leerlingen te bewonderen. We hebben ook minimaal 1x per maand een buddy activiteit waarbij jongere leerlingen door de bovenbouw worden begeleid in een leuke activiteit. Uiteraard is er aandacht voor verjaardagen en is er een jaarlijkse juffendag of de verjaardagen van de leerkrachten te vieren.

Wij sluiten aan bij de sport- en spelactiviteiten in het dorp en werken daarbij samen met onze collega school in het dorp, CBS De Tarissing. Zo organiseren wij ieder jaar gezamenlijk de dodenherdenking in het dorp en werken we samen met onder andere Koningsdag en diverse sporttoernooien.