Arielle de Jager

Ik zit nu in groep 7 en heb mijn hele schooltijd op deze school gezeten. Mooi vind ik dat de school niet heel groot is, waardoor je alle mensen kent. Dat ga ik wel missen later, denk ik. Het leukst op school vind ik de creatieve middag. Dan maken we altijd heel leuke dingen, zoals voor Kerst of Pasen. Soms gaan we eigen gemaakte spullen verkopen voor een goed doel of voor nieuwe dingen op school.

Belangrijk om te leren vind ik vooral het leren samenwerken. Later in je werk ga je dat ook doen. Dat heeft een dierenarts wel nodig. Of een bakker. Verder vind ik rekenen en geschiedenis erg leuk. Begrijpend lezen is minder leuk, maar ik ben er wel goed in.

Leuke dingen van school zijn ook nog de schoolreisjes. Dit jaar gaan we met groep 7/8 op kamp. We zijn al eens naar de kinderboerderij, naar Duinzathe en Julianadorp geweest. De tostimiddag op vrijdag is ook tof. Dat doen we samen met juf. We hebben ook al eens boerenkoolcupcakes gemaakt, met boerenkool uit de eigen moestuin van school. Een tuingroepje uit 7/8 onderhoudt de tuin, samen met onze kookjuf. We hebben ook andijvie. En van de tomaten kunnen we tomatensoep maken.