It Haskerplak sluit i.v.m. het Coronavirus

 

Aangezien er drie weken geen lesgegeven gaat worden op school is de vraag of u morgenochtend tussen ongeveer 8.30uur en 10.30uur lesmateriaal op school kunt ophalen. Dit houdt in voor alle kinderen van groep 3 t/m 8. 

 

Bij het ophalen vragen we u zorgvuldig om te gaan met de gezondheidsaanbevelingen: dus gepaste afstand houden van elkaar. Daarnaast de vraag om alleen de spullen op te halen en vervolgens het schoolgebouw weer te verlaten. 

Morgenochtend zijn de collega’s aanwezig die aanwezig kunnen zijn, dus mochten er vragen zijn kunnen die dan gesteld worden. Ook kunt u dan altijd even bellen of stuur een mail naar de leerkracht of directie: bauke.waslander@ambion.nl 
Het is voor iedereen een gekke en unieke situatie die we nog nooit hebben meegemaakt. Wij proberen het zo goed mogelijk in te vullen.

 

Zoals in de brief aangegeven staat is er morgen nog noodopvang op school mogelijk voor (gezonde) kinderen indien beide ouders in de volgende beroepsgroepen werkzaam zijn:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen

Indien bovenstaande het geval is en u kunt zelf geen opvang regelen, dan kunt u morgen met uw kind(eren) op school komen. 

 

Hopende u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd en morgen zal ik u van nieuwe informatie voorzien.

 

Met vriendelijke groet,

Bauke Waslander