OBS It Haskerplak

Samen kun je meer dan alleen. Leerlingen, leerkrachten en ouders vormen samen een stevige basis voor het onderwijs op onze school. We zijn laagdrempelig en hebben een open houding naar elkaar en onze omgeving. Naast het vaste curriculum vinden wij het belangrijk de kinderen sociale vaardigheden, tolerantie en respect mee te geven om hun ambities in de toekomst te kunnen verwezenlijken.

Arielle de Jager

“Boerenkool uit de schoolmoestuin”

Rolinda Eijer

“Profijt voor later”

Jinke van der Lei

"Je staat aan de basis van de toekomst van kinderen. Een enorme verantwoordelijkheid."

Arielle de Jager

“Boerenkool uit de schoolmoestuin”

Rolinda Eijer

“Profijt voor later”

Onze school

Nieuws

OBS It Haskerplak & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden