OBS It Haskerplak

Samen kun je meer dan alleen. Leerlingen, leerkrachten en ouders vormen samen een stevige basis voor het onderwijs op onze school. We zijn laagdrempelig en hebben een open houding naar elkaar en onze omgeving. Naast het vaste curriculum vinden wij het belangrijk de kinderen sociale vaardigheden, tolerantie en respect mee te geven om hun ambities in de toekomst te kunnen verwezenlijken. Leren is leuk, leren is ontwikkeling en leren doe je samen. Dat is waar onze school voor staat.

Arielle de Jager

“Boerenkool uit de schoolmoestuin”

Rolinda Eijer

“Profijt voor later”

Cultuur & Natuur

It Haskerplak heeft nadrukkelijk aandacht voor cultuur en natuur in haar curriculum. Cultuureducatie is een verrijking w [..]

Arielle de Jager

“Boerenkool uit de schoolmoestuin”

Rolinda Eijer

“Profijt voor later”

Onze school

Nieuws

Adventkalender XXL

Beste ouders, Na het succes van vorig jaar, krijgt de AdventkalenderXXL dit jaar een vervolg. Dit gezamenlijke proj [..]

lees meer

OBS It Haskerplak & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor klikken op de knop onderaan deze pagina. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Nu aanvragen